torsdag 23 februari 2017

Vi är tillbaka

Jag är inte så aktiv här på bloggen längre tyvärr, men jag skriver mycket på SiameserSverige, en trevlig facebookgrupp.
Edgar är ensam igen. Vi skaffade en bror till honom i höstas men tyvärr fick vi inte behålla honom länge. Lille Oscar lämnade oss alldeles på tok för tidigt. Vi är chockade här. Oscar var helbror till Edgar och jag trodde detta skulle vara det perfekta. Edgar har alltid varit en frisk siames, han är ute morgon och kväll i koppel .
Nu vet vi inte vad vi skall göra, Edgar har börjat hämta sig, han har hittat nya rutiner och intressen. Han är ju van att vara ensam men han tyckte det var roligt att få en kompis det såg jag.
Vi ägnar oss åt fågelskådning, ett intresse han har tagit på allvar.
Han leker också med Matteo min italienare.
Jag har tyvärr inte alls hämtat mig än och jag funderar mycket på vad som hände. Vi vet inte riktigt vad det var. Han hade dåliga blodvärden. Jag var hos två olika veterinärer. Han gick bort hemma i sin igloo och det gör nog att Edgar inte verkar sörja så mycket längre utan kan gå vidare, men vad  vet man...    Han verkar ändå lite mer ensam än tidigare och gnäller mer.
Edgar i somras
 Edgar och jag förlorade  även Olga i somras och även om hon var 16 år så var hon ändå ett sällskap till Edgar.
Edgar funderar

2 kommentarer:

 1. Så outsägligt tråkigt Lena.
  Det måste ha varit en chock för dig att finna lilla siamesen död, så fruktansvärt. Jag förstår att det tar tid att komma över en sådan upplevelse och att man frågar sig varför.
  Jag tänker på dig och sänder styrkekramar..

  SvaraRadera
 2. Nej så hemskt att förlora katten så ung :( Jag har ju förlorat två av mina tidigt också och funderar mycket över om jag vågar skaffa en till.
  Jag beklagar sorgen efter dina fina små :(

  SvaraRadera