Om oss


Nino och Matteo


Det här är en blogg om min butik, mina hundar och mina katter.
Jag har en Italiensk vinthund Matteo  och en Malteser Nino
Här finns även två katter en ragdoll Olga och en siames som heter Edgar.
Jag har även tidigare haft flera siameser Albin och Alice som jag till min
stora sorg har förlorat båda vid 5 års ålder. Alvar var också här men han flyttade till Norge och bor tillsammans med två orientalhonor. Jag har även  haft en ragdoll Ellen  hon var min första katt och blev 11 år.

Hon har fått ge namn åt bloggen och min butik House of Ellen. Hon var en mycket  klok och bestämd katt. Hon var en bra ledare för flocken och speciellt Albin älskade henne. Jag tycker det känns bra att hon får ge namn åt min butik.
Olga Här är lilla Olga. Hon är en ragdoll, brunmaskad bicolour, och hon har precis fyllt 13 år. Hon är min andra ragdoll. Hon är en liten katt och har ett helt annat temperament än Ellen hade. Hon har alltid varit lite försiktig mot främmande och har trivts bäst i köket. Nu när hon är ensam katt har hon blivit mer social och flyttat upp till övervåningen i huset. Hon verkar trivas som ensamkatt. Hon har alltid gillat att gå ut i koppel och har alltid varit snäll mot de andra katterna men hon visade sig aldrig så mycket när de andra katterna fanns. Hon var mycket fäst vid Ellen som var min första ragdoll och 4 månader äldre. Hon trivs bra med båda hundarna speciellt med Nino.
Nino


Här är lilla Nino. Han är en glad och snäll Malteser. Han älskar alla människor. Han är uppväxt med många katter och det har fungerat bra. Han var lite rädd för siamesen Alvar när han var kattunge annars har det aldrig varit några problem. Nino är en lugn hund men är oerhört rädd för smällare så Nyår är alltid en jobbig helg för oss alla. Jag märkte att katterna hjälpte honom bättre än oss att lugna ner sig så i år när vi inte ha så många katter var det lite besvärligare.     

NinoMatteo som liten valp

Matteo är en Italiensk Vinthund och han är 1 år. På denna bilden är han en valp. Han är som vinthundar,  livlig men väldigt snäll och mild.  Jag har längtat efter en italienare i flera år och varit hos flera uppfödare och tittat på deras hundar. Jag har även varit på många utställningar men inte förrän nu stämde allt och jag kunde äntligen bli ägare till en italienare. De är så lika siameser på något sätt lika fysiska vill alltid vara nära sin ägare. 
Jag ställde ut Matteo på  My Dog i år och det gick riktigt bra. Det var första gången jag ställde ut en hund. Matteo var med mig  på My Dog hela helgen och på lördagen gick vi i rasparaden i den stora ringen. Han gick riktigt fint, det var en stor händelse för oss.

Vi har även fått en siames sedan jag sist skrev här. Edgar är en brunmaskad siames. Han är 2 år och en liten livlig kille. Han är född i Stockholm.
Matteo Edgar

 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar