GalleriHär lägger jag bilder på mina katter och hundar.

Ellen
Hon var min första katt, en blåmaskad ragdoll. En mycket bestämd och klok katt.
Hon var en riktig flockledare och bestämde över oss alla. En härlig katt verkade
alltid trygg och säker. Hon var född  30 juli 1999 och hon blev 11 år. Hon har fått ge namn åt min butik, House of Ellen.

Ellen och Albin i Haga
Albin var min första siames. Han var rödmaskad och en underbart snäll katt. Han var ganska
tystlåten inte så pratsam som siameser kan vara. Han avgudade Alice min andra siames men han var också väldigt förtjust i ragdollkatterna. Han växte upp med Ellen och Olga.
Alice
Hon var en blåmaskad siames och en oerhört vacker katt. Jag ställde ut henne många gånger
och hon blev alltid nominerad och fick många priser. Hon var  en mycket snäll och mild siames.  

Albin älskade henne och hon älskade honom. De var underbara att se tillsammans. Jag saknar dessa katter så mycket och därför är det så underbart att jag kan få ha dem med här i bloggen.
När jag förlorade Albin i januari 2011 skaffade jag lille Alvar. Han kom också från Mockfjärdingens som mina andra siameser. Alvar var helt annorlunda i sättet, en orädd liten siames som älskade alla människor. Tyvärr fungerade det aldrig mellan Alice och Alvar. Han tog över helt och Alice fick inte någon ro alls. Jag hoppades att det skulle bli bättre efter att jag kastrerade honom men de var för olika. Jag var till slut tvungen att omplacera honom men han fick ett jättebra hem tillsammans med två orientalhonor i Norge. Alice var inte frisk då och när jag förlorade även henne i maj 2012 var jag fullkomligt förkrossad. Jag har sörjt henne i två år nu. Bloggen har hjälpt mig att hantera sorgen efter mina katter och här lever de vidare med mig. Jag tog så mycket bilder på mina katter och framförallt på mina siameser de kunde verkligen posera. Jag använder bilderna här i bloggen.       

Olga
Hon är min andra katt, en brunmaskad bicolor ragdoll. Hon är en liten katt och helt olik Ellen lite skyggare och inte så framåt som Ellen var. Olga är nu 14 år.
Olga

Olga är en skyggare och blygare katt och verkar trivas att vara ensam katt. Hon är mycket tillgiven mig men är väldigt försiktig för främmande folk. Hon har blivit mer självsäker nu när hon är ensam katt. Hon var väldigt förtjust i Ellen och hon tvättade Olga varje morgon hela livet.

Olga och Albin
Alice mamma

Alice och Albin vid elementetAlice och Albin
Alice och Albin
Alice och Albin
Ellen, Olga, Alice och Albin 

Albin som kattunge

Söta Albin
Lilla Alvar


Edgar


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar