söndag 24 november 2013

Datorproblem m m

Christmas Chocolates
När webshopen äntligen var klar så fick jag problem med datorn. Den ville inte längre. Jag fick byta dator men nu ligger bilderna på en dator och resten på en annan dator. Jag får se om vi lyckas få igång den så småningom.
Nu lägger jag ändå ut min webshop så den blir synlig om ett par dagar. Det är snart dags för nästa kattutställning. Denna gången är det Ädelkattens tur och den går av stapeln andra helgen i december. Jag kommer att vara med och sälja där. Jag hoppas kunna ha med mig nya kattkort från England.

Nu har vi även anmält oss till My Dog 2014. Matteo och jag skall var med på söndagen den 5 januari. Vi har också varit på ytterligare en utställningsträning. Det är inte helt enkelt det här med utställningar men övning ger förhoppningsvis färdighet...  
Back home for Christmas5 kommentarer:

 1. Vi kommer att heja på Matteo! :-)
  Underbart siameskort, hoppas att du får ordning på datorn!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Vi får hoppas det går bra på My Dog. Matteo är lite mer vuxen nu än förra året men det beror lika mycket på mig. Är man minsta nervös märker Matteo det direkt. My Dog är ju ett stort hundspektakel men jag äskar det, för mig är det en av årets höjdpunkter. Det är kul även om man inte ställer ut sin hund att bara vara där.

   Radera
 2. Har du någon skylt uppe på utställningen? Jag kommer eventuellt dit och det skulle vara kul att säga hej i förbifarten :)

  /Suzanne och Trion

  SvaraRadera
 3. Vi är inte så många som säljer så du hittar mig säkert men skylt har jag på bordet. Det skulle vara jättekul att träffas det känns nästan som jag känner dig och dina söta katter. Underbar bild på Gabriel i sin nya fina dräkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Åker jag dit ska jag absolut leta upp dig :)

   Radera