måndag 9 september 2013

Matteo fyller år


Matteo på kökssoffan. Bilden är tagen i somras
Matteo i favoritfotöljen
Idag har vi firat Matteo.  Han är redan två år. Jag kan inte fatta hur fort dessa år har gått. Det känns som om han skulle ha fyllt ett år men idag är han faktiskt hela två år. Matteo har fått sina favoriträtter, köttbullar utan lök och plättar. Han har också fått ett nytt vackert vinthundshalsband. Tyvärr fungerar inte min kamera så jag fick använda mobiltelefonen. Det är därför jag kommer med mitt inlägg så sent på kvällen. Jag lägger iallafall ut några bilder på Matteo, de är lite suddiga men han är lika söt  ändå. Jag hoppas att Matteo är nöjd med sin födelsedag. Vi har även åkt bil till stan., Matteo och Nino  älskar att åka bil och buss också  för den delen,  de viktigaste för dem är att de får vara med.
Matteo i trädgården. Han gillar verkligen värmen.

För några veckor sedan var vi på en hundutställning i Ljungskile och det gick riktigt bra. Nu fick han excellent,  högsta betyg  och domaren tyckte att han hade bra höjd. På förra utställningen tyckte domaren han var för hög. Det är lite märkliga tillställningar, hundutställningar men det är roligt att träffa alla människor och hundar.  Nu blir det nog ingen mer hundutställning  för oss förrän i januari 2014. Då är det My Dog här i Göteborg.  Eventuellt åker vi till Stockholm i december men det är lite osäkert. Nu är det kattutställningar som gäller. Sista helgen i september kommer jag vara med på Västsvenska kattklubben och sälja mina kattsaker.  Det är en stor kattutställning med många vackra katter. Innerst inne tycker jag nog att kattutställningar är roligare än hundutställningar. De är lite mer lättsamma. tillställningar.
Min Webshop skall vara klar till dess, jag håller på att söka efter nya produkter och hoppas kunna ha med lite nya saker till kattutställningen.         

     
Matteo i sitt nya halsband det är lite glittrigt men det passar bra på vinthundar

1 kommentar:

  1. Grattis Matteo!
    Siri hälsar att Matteo är jättesnygg :-D!!!
    God smak har han också!
    Köttbullar och plättar MUMS!

    SvaraRadera