måndag 7 oktober 2013

Alice

Bilden på Alice är tagen på Spinneriets utställning
Lilla Alice skulle ha fyllt 7 år den 4 oktober och därför vill jag ge henne lite extra uppmärksamhet denna dag. Nu är det ju så att jag tänker på henne varje dag ändå, hon är en oerhört saknad liten katt. Jag funderade  även på om jag skulle orka skriva om henne igen. Saknaden blir inte mindre med tiden snarare större. Jag vill ändå lägga ut lite bilder på henne och eftersom hon nästan alltid var tillsammans med Albin så blir det bilder på båda katterna.Alice och Albin. Han övervakade henne jämt. Albin älskade verkligen sin Alice .
Alice och Albin vid det varma elemetet. En av deras favoritplatser.
     
Alice och Albin så kära och så söta
Albin och Alice vid det varma elementet
Jag har lagt till ytterligare en bild på de små. Jag sitter här och skriver och tittar ofta på den lilla pallen där de alltid höll till. De känns väldigt tomt utan siameser i hemmet. Jag kommer förhoppningsvis någon gång i framtiden skaffa en siames igen. Jag bara älskar dessa underbara katter men fortfarande är saknaden för stor.  

2 kommentarer:

  1. Vilket underbart par de var!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de var verkligen två underbara små siameser och jag saknar dem oerhört. Tack så mycket för din fina kommentar. Jag fick ha dem alldeles för kort tid så därför låter jag Alice och Albin leva vidare med mig i min blogg.

      Radera