måndag 20 maj 2013

Spinneriets Kattutställning

Nästa helg den 25-26 maj har Spinneriets kattklubb sin kattutställning. Jag kommer att ha en monter där och sälja  kattsaker bl.a kort, affischer och vintageskyltar.  Jag kommer även att ha med  mig mina hembakade hundkex. Vi är ju många som har både hundar och katter.

Kattkort
Utställningen kommer att vara i Volviahallen som ligger bakom Göteborgs centralstation. Adressen är  Bergslagsgatan 3. Hoppas vi ses där.
Vintageskylt
Underbar kattbok
Poster av Steinlen 
Amerikansk Kattfilt

3 kommentarer:

 1. Oj oj oj vad fina saker du har i din butik!
  Den där amerikanska kattfilten vill jag ha!
  Inte så ofta jag är i Göteborg, men om jag
  kommer dit ska jag titta in!
  Vore kul att träffa Matteo också, han är väl
  med dig i butiken?
  Kanske kan jag promenera in med Siri?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu håller jag på att förbereda för Webshopen. Hyran är så hög och ägarna till huset skall sälja så jag vet inte hur det kommer att bli i framtiden. Det känns som om näthandeln ökar alltmer. Man når ju fler människor också och blir inte så bunden. Jag fortsätter dock att sälja på kattutställningar. Det är så roligt. Jag har anmält Matteo till vinthundsutställningen på Tångahed den 15 juni. Har ni varit med någongång? Jag gör det mest för att det är roligt och man träffar så många vackra hundar. Jag är inte alls van att ställa ut hundar men vi har gått på utställningsträning ett par gånger. Jag kommer även att ställa ut Matteo i Tvååker. Vore kul att ses på någon utställning.

   Radera
 2. Ja, det vore roligt att ses :-)
  Visst har vi varit på Tångahed, men det är längesedan nu!
  Kanske kan det bli Tvååker vet inte säkert ännu men hoppas!

  SvaraRadera